A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Депутат обласної ради Валерій Прядко допоміг Кустолово-Суходільській школі новим обладнанням

Дата: 01.02.2019 14:49
Кількість переглядів: 630

   Минулого року заступник голови районної ради Софія Кулак звернулася до депутата обласної ради Валерія Прядка з проханням закупити для однієї зі шкіл району технічне обладнання. А вже минулого тижня новенький ноутбук, проектор та екран на суму 35 тисяч гривень прибули до навчального закладу.

— Кожному депутату обласної ради виділяють по мільйону гривень, які він може використати у різних сферах, — наголосила Софія Олексіївна. — Тож попросила депутата обласної ради Валерія Прядка, щоб допоміг покращити технічне забезпечення Кустолово-Суходільської школи. І Валерій Григорович не відмовив, привіз до школи такі необхідні речі. Але на цьому зупинятися не збираємось, будемо і надалі співпрацювати з Валерієм Григоровичем задля допомоги нашому району. 

У школі депутата зустріли директор навчального закладу Ольга Сорокіна та голова Михайлівської ОТГ Микола Коляндра. Вони з радістю прийняли подарунки від Валерія Григоровича та обговорили можливу участь у проекті «Опікуємося освітою» для об’єднаних територіальних громад на умовах співфінансування. Микола Петрович пообіцяв зробити все можливе для успішної співпраці. 

( За матеріалами  газети "ПРОМІНЬ")



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора