A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Заступник голови Машівської районної ради Софія Кулак  взяла участь у заходах з нагоди Дня Соборності України

Дата: 22.01.2020 14:47
Кількість переглядів: 481

  Картинки по запросу картинка заходах з нагоди Дня Соборності України22 січня 1919 року сталася  визначна  подія для України. В цей день, який ми називаємо Днем Соборності , поєдналися дві держави  - Українська Народна республіка та Західно-  українська Народна республіка і  єдиним цілим стали Лівобережна та Правобережна  Україна. Це був, безумовно, один з найпрекрасніших моментів у нашій складній, суперечливій, а часом і трагічній історії.

   Сьогодні з нагоди Дня Соборності України в районному Будинку культури відбулися урочисті заходи, в яких взяли участь представники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадськості селища.
   Після урочистого відкриття зібрання до присутніх звернулися заступник голови районної державної адміністрації Роман Живодьор, заступник голови районної ради Софія Кулак, очільник Машівської селищної ради Микола Кравченко. Зокрема у  своєму виступі Софія Олексіївна зазначила : «Для мене особисто, як і для кожного з вас, це свято є нагадуванням про те , що тільки разом ми сильні , що саме суспільна, духовна і територіальна єдність України є головною умовою для успіху нашої держави . Ми просто повинні стати добрішими , людянішими, поважати один одного, а в першу чергу себе, українців. Тільки тоді  вдасться подолати всі негаразди, повернути  мир і спокій на нашу землю.»
На завершення урочистей відбулося святкова концертна програма.

    

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора