A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Тридцять друга сесія районної ради

Дата: 20.07.2018 14:42
Кількість переглядів: 724

    20 липня 2018 року  голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко  провела чергову 32  сесію районної ради, на засіданні якої розглянуто понад 20 питань порядку денного.

    Зокрема, депутати затвердили  Комплексну програму розвитку комунального некомерційного підприємства Машівський центр первинної медико-санітарної допомоги, Програму фітосанітарних заходів щодо боротьби з амброзією полинолистою та ліквідації регульованих шкідливих організмів на території Машівського району, Програму висвітлення діяльності Машівської районної державної адміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та Машівської районної ради у засобах масової інформації. Внесли зміни до районної Програми  «Турбота», Програми сприяння функціонуванню Управління соціального захисту населення Машівської районної державної адміністрації, Програми сприяння функціонуванню відділу агропромислового розвитку Машівської районної державної адміністрації та Програми розвитку футболу в Машівському районі.
      Також під час пленарного засідання  затверджено звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2018 року, внесено зміни до районного  бюджету на 2018 рік.
      Крім того депутати заслухали  доповіді про стан виконання районної цільової соціальної Програми ВІЛ-інфекції/СНІДу та про соціальну роботу з сім’ями,  які  перебувають у складних життєвих  обставинах, ухвалили позитивне рішення щодо створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр», обговорили  перспективи  розвитку галузі освіти в Машівському районі, стан підготовки закладів освіти до нового  навчального 2018-2019 року та інше.
По усіх порушених питаннях прийнято відповідні рішення.
Під час сесії  голова районної ради Катерина Ткаченко привітала з ювілейним днем народження депутата Олександра Гордієнка та вручила йому Почесну грамоту.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора