A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Координаційна рада з питань місцевого самоврядування

Дата: 27.02.2020 14:28
Кількість переглядів: 437

   27 лютого 2020 року під керівництвом голови Машівської районної ради Катерини Ткаченко відбулося засідання Координаційної ради при голові районної ради з питань місцевого самоврядування. До участі в зібранні запросили заступника голови районної ради Софію Кулак, сільських голів та секретарів сільських рад, працівників виконавчого апарату районної ради.

   На початку заходу Катерина Володимирівна представила спікерів – начальника Машівського ВП Карлівського ВП ГУНП у Полтавській області Костянтина Лебедя та начальника Машівського РВД РАЦС північно-східного регіонального управління міністерства юстиції м. Суми Світлану Щурій.
  Питання, що їх розглянули присутні, стосувалися стану законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території району та змін до правил державної реєстрації актів цивільного стану.
Учасники засідання обмінялись думками щодо змін в законодавстві, поділилися новими напрацюваннями в роботі.
  По розглянутих питаннях ухвалено відповідні рекомендації.
 Підбила підсумки засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування голова районної ради Катерина Ткаченко. Вона загострила увагу сільських голів на важливості співпраці з районним підрозділом поліції та подякувала промовцям за змістовні доповіді.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора