A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Катерина Володимирівна відзвітувала перед сахнівщинцями про свою роботу на посаді голови районної ради

Дата: 10.03.2020 10:27
Кількість переглядів: 471

   8 березня 2020 року  в одне з найулюбленіших весняних свят голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко відвідала Сахнівщину. Цього дня у Будинку культури відбулася концертна програма, яку для свого жіноцтва підготували місцеві аматори сцени.

 Привітавши глядачів із Міжнародним днем прав жінок та миру, Катерина Володимирівна відзвітувала перед сахнівщинцями про свою роботу на посаді голови районної ради. Зокрема, очільниця району розповіла про кошти, що виділялися на Сахнівщинську громаду з районного бюджету в 2019 році та склали 1 млн 575 тис. грн. Це 200 тис. грн на покрівлю Сахнівщинського НВК, 75 тис. грн на придбання та встановлення газового котла, 34 тис. – електромонтаж, 40 тис. грн – виготовлення проєктної документації на встановлення пожежної сигналізації, 9 тис. грн на поточний ремонт котельні, 8 тис. – придбання помпи, 95 тис. на ремонт покрівлі БК , 70 тис. – одяг сцени БК, 60 тис. грн придбання музичної апаратури. Субвенція на сільську раду, яка виділялася з районного бюджету склала 984 тис. грн.Кошти направлено на виготовлення генерального плану населеного пункту – 509 тис. грн, підвіз мешканців – 25 тис. грн, ремонт доріг – 300 тис., будівництво вуличного освітлення -150 тис. та свердловини – 50 тис.грн.Крім того 50 тис. грн виділялися з фонду депутата Полтавської обласної ради Івана Сидоренка  на придбання комп’ютерної техніки у Сахнівщинський НВК.
  Потому  присутніх у залі поздоровила в.о. сільського голови Сахнівщини Мирослава Тищенко та подарувала кожному глядачеві набори цукерок. З теплими  словами та найкращими побажаннями до односельців звернулася директор БК Тамара Штонда. 
   На завершення дійства голова районної ради  подякувала за змістовний святковий захід та вручила  солодощі учасникам художньої самодіяльності, відповіла на нагальні запитання сахнівщинців.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора