A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Вручення грамоти Полтавського обласного департаменту освіти і науки та Почесної грамоти районної ради

Дата: 20.03.2017 14:27
Кількість переглядів: 909

 20 березня голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко та заступник голови Машівської районної ради Софія Кулак привітали з днем народження директора дитячо-юнацької спортивної школи Ігоря Коваля.

  Днями Ігор Борисович відзначив золотий ювілей. Під час поздоровлень Катерина Володимирівна вручила йому грамоту Полтавського обласного департаменту освіти і науки та Почесну грамоту районної ради. Керівники подякували ювіляру за багаторічну сумлінну працю та значний внесок у розвиток спортивного життя району, адже Ігор Борисович очолює ДЮСШ вже 25 років. Після закінчення у 1991 році Харківського інституту фізкультури та спорту, він прищеплює любов до здорового способу життя юним машівчанам.

Саме під його керівництвом спортивні команди не раз ставали призерами у чемпіонатах області з футболу серед дитячих та юнацьких команд. А  Софія Олексіївна Кулак, даруючи імениннику квіти, побажала міцного здоров’я та успіхів у роботі .Також керівники пообіцяли директору ДЮСШ всебічну підтримку районної ради у справі процвітання спортивної галузі Машівщини.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора