A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Представники машівського самоврядування - постійні учасники спартакіад

Дата: 19.05.2017 19:22
Кількість переглядів: 1124

  Представники машівського самоврядування - постійні учасники Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад,  організатором якої на Полтавщині  вже кілька років поспіль є обласна рада. 


       Як уже повідомлялося раніше, цьогоріч 11 травня в обласному центрі відбулися відбіркові змагання ІІІ підгрупи з волейболу та міні-футболу. Представники Полтавської міської ради, Полтавської райради, Решетилівського, Чутівського, Котелевського, Карлівського, Оржицького ,Новосанжарського та Машівського районів вступили в боротьбу за участь у фінальному протиборстві.Найкращих результатів у цих змаганнях домоглися учасники нашої команди з міні-футболу. Саме у двобої з решетилівськими суперниками вони вибороли І місце та вийшли у фінал.

А 17 травня, зустрівшись у фіналі з колегами з Гадяча, переграли їх із рахунком 6:2 і стали чемпіонами. 
    Також бронзу у змаганнях з шахів здобув Малонехворощанський сільський голова Микола Коляндра. Наші земляки гідно показали себе й у настільному тенісі та шашках.
    Серед 400 депутатів місцевих рад Полтавщини, які долучилися  до участі у спартакіаді,
за спортивну перемогу району змагалися  голова райради Катерина Ткаченко, депутат обласної ради Іван Сидоренко, депутати районної ради Валерій Остах, Анатолій П’ятенко, Олег Мазка, Юрій Шевченко, Олександр Данильченко, Руслан Рудяга, Віталій Човновий, сільські голови Сергій Сидоренко, Микола Коляндра та Сергій Панкратєв, депутати селищної та сільських рад Олександр Ткаченко, Леонід Харчук, Богдан Коренівський, Олена Самойленко, Зоя Мельничук, Леонід Крайник та секретар селищної ради Олександр Соколов. А організаційну підтримку, як і завжди, забезпечив  голова районної організації ФСТ «Колос» Руслан Ряднина.
          Тож вітаємо нашу команду  із черговими спортивними здобутками, бажаємо міцного здоров’я , енергії та натхнення!

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора