A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко цього дня  відвідала дитяче відділення Машівської ЦРЛ

Дата: 19.12.2018 13:35
Кількість переглядів: 592

    19 грудня весь християнський світ відзначає одне з найулюбленіших та радісних зимових свят – День Святого Миколая Чудотворця.


  З його приходом всі навкруги перебувають в очікуванні різноманітних див, на які Святий Миколай завжди дуже щедрий. Особливо наближення цього свята чекають діти, бо вони вірять, що відомий Чудотворець здійснює найзаповітніші бажання. Тож дорослим лишається тільки подбати, аби очікуваний час  став для них справді казковим.
Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко цього дня  відвідала дитяче відділення Машівської ЦРЛ та взяла на себе обов’язки Великого Святого – дарувати гарний настрій та солодощі.
Вітаючи маленьких машівчан, Катерина Володимирівна запевнила дітлахів у тому, що попри їхнє перебування в лікарні, незабаром Святий Миколай кожному подарує одужання, теплі зустрічі з друзями, веселощі та розваги, бо попереду ще чимало зимових свят.
– Дорогі діти, зі щирою любов’ю вітаю вас цього світлого казкового дня, – звернулася до малят гостя, – зичу міцного здоров’я, родинного затишку і якнайшвидше опинитися вдома!
Також голова райради поспілкувалася з батьками хворих дітлахів та медичним персоналом відділення. Зустріч пройшла у теплій  атмосфері, а на її завершення Катерина Володимирівна вручила дітям подарунки та солодкі набори.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора