A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Дорогі друзі!

Дата: 19.11.2019 13:20
Кількість переглядів: 469

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????° ???µ???? ???????????????? ???° ???????±??????  День гідності та Свободи – свято в Україні, яке щороку відзначається 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій : Помаранчевої революції (2004 р.) та Революції Гідності (2013 р.).

 Цей осінній  день є незаперечним доказом відродження Української нації, підтвердженням того, що події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній і незалежній державі. Тож з цієї нагоди ми висловлюємо велику вдячність тим, хто в ці особливі  дні поставав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Низько вклоняємося бійцям, які під час проведення антитерористичної операції продемонстрували усьому світу, що здатні захистити Батьківщину, зберегти життя мирних громадян, допомогти жителям Донецької та Луганської областей, які потерпають від свавілля терористів. Щиро дякуємо всім, хто долучився до волонтерської діяльності.
21 листопада ми ще раз відчуваємо, якою цінністю є свобода, та якою ціною вона нам дістається, і  водночас у наших серцях прокидається надзвичайне національне піднесення та гордість за свою країну.Тож не втрачаймо віру у світле майбутнє України й нашу перемогу над злом! Здоров’я та наснаги усім, добробуту та мирного неба!
Слава УКРАЇНІ! Героям СЛАВА!
                                                                  Голова районної ради Катерина Ткаченко.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора