A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Ярмарка військових вакансій

Дата: 12.08.2016 16:12
Кількість переглядів: 1019

Ярмарка військових вакансій відбулася в Машівському центрі зайнятості

  11 серпня 2016р., в рамках проведення  спільних заходів Машівського районного центру зайнятості та Машівського районного військового комісаріату для безробітних громадян, які шукають роботу, було проведено Ярмарку вакансій. На даному заході  було запропоновано вакантні посади на військову службу за контрактом у Збройних Силах України. 
            Військовий комісар Машівського РВК майор Сісецький Є.О. докладно розповів слухачам про порядок  проходження контрактної служби, вимоги які ставляться до кандидатів,  умови прийому на військову службу та соціальний захист військовослужбовців. Євген Орестович відповів на всі питання безробітних, які виникали в ході зустрічі.   А особливістю таких Ярмарок вакансій є запроваджена Машівським воєнкомом, як то кажуть, наглядна агітація та безпосереднє спілкування безробітних громадян з військовослужбовцями, які на сьогоднішній день несуть службу в зоні АТО і можуть розповісти про всі переваги військової служби та відверто відповісти на всі питання. Це робиться для того, щоб кожен для себе зрозумів, чи хоче він стати військовим, адже сьогодні українська армія потребує перш за все професіоналів, які зробили свідомий вибір військової служби.
            Так і цього дня, за запрошенням військового комісара Машівського РВК до Машівського РЦЗ завітала заступник командира 2 мотопіхотної роти по роботі з особовим складом 16 ОМР, молодший лейтенант Збройних Сил України Ольга Остапенко. Ця тендітна і водночас мужня жінка, яка пішла до ЗС України за власним бажанням, розповіла присутнім про реалії служби за контрактом, а також надала рекомендації по військовій службі та повну інформацію про ті професії і спеціальності, яких найбільше потребує армія зараз. Як зазначила пані Ольга, крім бойових спеціалістів, дуже потрібні медики, кухарі, робітники будівельних та ремонтних професій, різноманітні техніки, електрики. О.Остапенко зауважила, що на сьогодні значно покращилися умови служби, матеріальне та грошове забезпечення, а тому запрошує всіх бажаючих до служби у Збройних Силах України. А сама, стала військовою та прийняла присягу на вірність Україні, бо вважає, що це її покликання, що саме так вона зможе в повній мірі реалізувати свої знання і навички на благо українського народу.


Провідний спеціаліст командування 
Машівського РВК       Ж.БЕРЕЖНА

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора