A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко взяла участь в святкових заходах

Дата: 24.08.2019 19:42
Кількість переглядів: 584

 Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко взяла участь в святкових заходах  з нагоди 28-ї річниці Дня Незалежності України, які відбулися в центральному парку Машівки 24 серпня 2019 року.

 Вітаючи присутніх, Катерина Володимирівна побажала всім мирного неба, добробуту, родинного затишку, вірних друзів та безмежної любові до своєї країни. Зі словами поздоровлень до машівців та гостей райцентру звернувся також голова Машівської громади Микола Кравченко.
Найкращі мистецькі колективи й окремі виконавці подарували глядачам оновлену концертну програму. Крім того на святі всіх охочих задарма частували галушками, працювала  виїзна торгівля та виставка-продаж виробів майстрів народних ремесел.
  До уваги наймолодших учасників свята пропонувалися розваги – ігри з аніматорами, аквагрим  і  тату, надувні батути та гірки.
   Уже традиційно викликали захоплення учасників святкування солом’яні фігури, представлені ТОВ «Машівка-Агро-Альянс». Інсталяція в національному  стилі стала чудовою фотозоною й для дорослих і  для малят, а світлини з елементами українського декору відразу заповнили стрічки новин в соцмережах. Також працівники товариства пригощали присутніх смачним короваєм – символом гостинності та нового врожаю.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора