A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

З святом – Воскресінням Христовим !

Дата: 16.04.2020 12:07
Кількість переглядів: 551

  

Дорогі друзі ! 

   У ці весняні, світлі дні щиросердно вітаю всіх жителів Машівського району з найвеличнішим святом – Воскресінням Христовим !

   Цьогоріч ми відзначаємо його в період незвичного випробування для усього людства – боротьби з коронавірусною хворобою.
 Знаю, що ви, так само як і я, вже стомилися від очікування невідомого та від
поширення негативної інформації, стомилися від обмежувальних заходів карантину та постійного остраху за здоров’я своїх близьких.   Саме тому мені дуже хочеться, щоб прийдешній Великдень став для кожної нашої родини святом надії, віри, любові та одвічної перемоги добра над злом. На жаль, ми не маємо сили вплинути на ситуацію у світі, але ми можемо подарувати свою турботу, тепло своїх сердець знайомим і незнайомим людям. Ми можемо просто обійняти дорогу нам людину, від душі подякувати медичним працівникам, поцікавитися життям сусідської бабусі, чиї діти та онуки зараз далеко.
 Запевняю вас, що районна рада, наші депутати роблять все можливе для нормального життєзабезпечення району, приділяють першочергову увагу медичній галузі Машівщини.
Шановні земляки, згадайте, що найтемнішою ніч стає саме перед світанком, а, отже, ми всі маємо консолідувати зусилля й зробити разом ще один крок до світла.
  Вірмо в нашу перемогу на сході, в перемогу людства над пандемією коронавірусу, в Боже заступництво над Україною!
  Бажаю вам міцного здоров’я, терпіння, оптимізму, достатку та порозуміння в кожній родині. Бережіть себе та ваших рідних.
Христос Воскрес! Воістину воскрес!

 

Голова Машівської районної ради   К.В. Ткаченко



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора