A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

День Державного прапора України

Дата: 23.08.2019 12:06
Кількість переглядів: 492

  Сьогодні, 23 серпня 2019 року, у селищі Машівка, біля будівлі районної ради та райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня Державного прапора України.

   У заході взяли участь голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко,голова Машівської РДА Юлія Середа, Машівський селищний голова Микола Кравченко,  представники установ, підприємств  та організацій райцентру.

 Почесну місію підняти державний прапор отримав Машівський  районний військовий комісар, підполковник Євгеній Сісецький. Потому прозвучали слова поздоровлень учасникам заходу від керівництва. Вітаючи громаду селища з Днем Державного Прапора України голова  райради Катерина Ткаченко наголосила , що синьо-жовтий  український стяг є головним символом державотворення, національної єдності та прагнення свободи для кожного українця.
 Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність України та боронить її незалежність нині. А також побажала всім міцного здоров’я, успіхів у роботі та процвітання.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора