A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

(Про сесію, що не відбулася).

Дата: 01.11.2018 12:01
Кількість переглядів: 685

  31 жовтня мало б відбутися засідання позачергової сесії районної ради, під час якого планувалося розглянути одне з найболючіших на сьогодні питань — звернення до Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів проти підвищення ціни на газ для населення, що його зініціював голова фракції ВО «Батьківщина » Сергій Туменко.


  Як голова райради, вважаю, що збільшення тарифів — це злочин проти українців. Упевнена, що депутати від усіх політичних партій чудово розуміють, що підвищення ціни на газ негативно позначиться на добробуті  простих людей. Однак, частина з них відверто проігнорувала  засідання сесії. 
Вважаю це ганебним вчинком народних обранців щодо інтересів своїх виборців, адже кожен житель району, який голосував за свого депутата має право розраховувати на його підтримку та захист проти антинародних рішень Уряду. Переконана, що машівчани мають знати правду щодо тих, кому вони марно довіряли, щоб при зустрічі подивитися їм в очі і запитати про совість… 
Не сумніваюся, що всі депутати, які не з’явилися на засідання позачергової сесії, зможуть довести поважність причин своєї відсутності. Але не забуваймо: «Той, хто бажає допомогти – шукає можливість, той, хто байдужий – шукає відмовку». 
І наостанок. Наші сусіди-карлівчани, зібравшись на сесію, підтримали аналогічне звернення одноголосно, незважаючи на те, які політичні сили вони представляють у районній раді. Висновки пропоную жителям Машівщини зробити самостійно. Мені ж обурливо, соромно і прикро за своїх колег, які, на мою думку, мали б зібратися і підтримати своїх виборців. Бо інакше просто не матимуть права на людську довіру.

 

Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора