A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

42 Сесія районної ради

Дата: 16.10.2019 17:52
Кількість переглядів: 396

   Голова районної ради Катерина Ткаченко очолила засідання 42 сесії районної ради 7 скликання, яке відбулося 16 жовтня 2019 року. Сесії передували засідання постійних депутатських комісій районної ради, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії.

   В роботі пленарного засідання, окрім депутатів районної ради, взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, представники ЗМІ.
    Основними питаннями порядку денного були внесення змін до районного бюджету на 2019 рік, затвердження звіту про виконання районного бюджету за І півріччя 2019 року та співфінансування проєкт «Впровадження сучасних енергозберігаючих технологій в Кошманівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» Машівської районної ради Полтавської області».
    З метою розв'язання пріоритетних проблем розвитку району та окремих галузей економіки, забезпечення ефективного використання фінансових, матеріально-технічних та інших ресурсів, депутатами ухвалено зміни до ряду районних програм, зокрема до районної комплексної Програми профілактики злочинності на 2016-2020 роки, Програми «Турбота» на 2016-2020 роки, Комплексної програми розвитку комунального некомерційного підприємства Машівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Машівської районної ради Полтавської області на 2018-2019 роки та затвердження її в новій редакції, районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2019-2022 роки, затверджено районну програму відшкодування частини кредитів, отриманих населенням на впровадження енергоефективних та енергозберігаючих заходів у 2019 році.
  Також на засіданні сесії за рішенням депутатів продовжено термін дії контракту з директором Машівської дитячо-юнацької спортивної школи Сергієм Литвиненком.
  Потому обговорено та прийнято рішення стосовно ряду майнових питань щодо продовження договорів оренди нежитлових приміщень спільної власності територіальних громад Машівського району.
   Одноголосними були депутати й при ухваленні інших рішень, які мають значну вагу в забезпеченні життєдіяльності району.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора