A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Дорогі земляки!

Дата: 21.01.2019 11:48
Кількість переглядів: 638

   Сердечно вітаю вас з одним із найважливіших національних свят України – Днем Соборності!
  22 січня 1919 року увійшло до державного календаря українців як одна з найвизначніших дат, як свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу.

   Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася незабутня подія - було урочисто проголошено про злуку Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.  
     Ті доленосні історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї. 
У розмаї жовто-синіх знамен, 100 років тому, Україна отримала особливе свято, що й до нині належить кожному з нас як історичний символ об’єднання України й, водночас, як загальний орієнтир майбутнього, адже суспільна і духовна єдність України є найважливішою умовою для розвитку та успіху нашої держави.
Щиро вірю, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною.
Шановні машівці ! Щиро вітаю вас із днем єднання та свободи! Бажаю міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди й непохитної віри у гідне майбутнє Машівського краю та всієї України!


                  В.о.голови Машівської  районної ради           С.О.Кулак

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора