A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Дорогі земляки ! Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!

Дата: 24.04.2020 10:20
Кількість переглядів: 518

Дорогі земляки !
Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!

  Знову бузковий квітень приносить нам згадку про тривожну весну 1986 року…Знову кожен із нас переосмислює ту далеку, страшну реальність, коли людство опинилося в небезпеці від невидимої радіації. Чорнобильська трагедія – символ болю, смерті й скалічених людських доль. З часом комусь може здаватися, що це вже просто історія, але відлуння тієї загрози повертається до нас не лише тяжкими спогадами  чи екологічними проблемами, а й стукає у двері новою бідою. Нещодавно Чорнобиль нагадав про себе величезною пожежею в зоні відчуження…Й знову, як і тоді, на боротьбу з вогнем вийшли рятувальники, ставши на наш захист. Кожен із них гідний безмежної шани й глибокої людської вдячності. Ми не повинні забути про їхній героїзм, як і про героїзм та мужність пожежників, військовослужбовців, будівельників, медиків, представників усіх професій, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Цей подвиг має навічно залишитися в пам’яті українського народу Потрібно докласти максимум зусиль, аби громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, постійно відчували піклування держави.
 Сьогодні схиляємо голови в пам'ять про тих, хто поклав своє життя у боротьбі з невидимим ворогом, хто передчасно відійшов у Вічність через втрачене здоров’я.
Дорогі ліквідатори, з щирого серця бажаю вам доброго здоров'я, міцності духу, добробуту, родинного затишку, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні, миру та спокою!


     

       З повагою, голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора