A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Підсумки Бюджету участі

Дата: 04.03.2020 11:21
Кількість переглядів: 515

 3 березня 2020 року заступник голови Машівської районної ради Софія Кулак, директор Дмитрівської ЗОШ І-ІІ ступенів Тетяна Брідня та учасник Шкільного громадського бюджету Полтавської області 2019 року Андрій Усенко взяли  участь у MeetUp (далі – мітап*) під назвою "Партиципація** та інформатизація», який організувала та провела Полтавська обласна рада.

 Учасники мітапу обговорили підсумки Бюджету участі Полтавської області та Шкільного громадського бюджету Полтавської області 2019 року, а також долучилися до пізнавально-інтелектуальної гри «Брейн-ринг» на тему партисипативного бюджетування.
Під час гри найактивніші представники команд отримали додаткові відсотки для майбутнього конкурсу «Бюджет участі 2020», а серед переможців Шкільного громадського бюджету Полтавської області 2019 року було розіграно сучасний телефон.
«Партиципація — взаємовигідний процес, — говорить заступник голови районної ради Софія Кулак, — жителі отримують можливість впливати на зміни у громаді, а влада натомість — чимало різноманітних ідей для покращення  життя на місцях. До того ж голосування он-лайн робить його об’єктивним та позбавляє від паперової роботи. На жаль, минулого року наші проєкти з бюджету участі не стали переможцями, але ми налаштовані позитивно і восени знову випробуємо свої сили».

*Мітап (англ. meetup) — неформальна зустріч, що проводиться для людей, зацікавлених в одній проблемі, і котрі знають різні підходи до її вирішення.
**Партиципація – участь жителів в управлінні громадою, походить від слів участь, причетність та позначає культуру взаємодії в різних сферах. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора