A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Святковий квест в Сахнівщинському НВК

Дата: 02.09.2019 11:02
Кількість переглядів: 503

  2 вересня 2019 року голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко відвідала Сахнівщинський навчально-виховний комплекс, де цього дня  замість традиційної шкільної лінійки відбувся святковий квест.

  У спортивно-інтелектуальній грі із задоволенням взяли участь як найстарші, так і наймолодші школярі. До речі, наймолодших нині четверо : Білан Софія, Семерик Мілана, Яртим Надія та єдиний хлопчик -  Рябуха Валентин. Країною Знань їх поведе мудрий і досвідчений педагог Лариса  Стоян. Директор освітнього закладу Олена Гребенюк вручила дітлахам символічний ключ від  чудово оформленої, оновленої  класної кімнати, а малята запросили до неї батьків та гостей свята.

 Голова районної ради привітала присутніх з початком нового навчального року та подарувала першокласникам невеличкі набори канцелярських товарів. Катерина Володимирівна побажала  дітям  підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Висловила сподівання, що їхні  здібності та наполегливість стануть запорукою значних успіхів у дорослому житті.  Не залишилися без подарунків і гості, які отримали, виготовлені  школярами,  дерев’яні сердечка зі стрічками в  національних кольорах та квіти. 
Завершилася поїздка спільним  фото на згадку.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора