A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Вирішення проблемних  питань життєдіяльності  та надання консультативної допомоги населенню

Дата: 10.10.2016 09:02
Кількість переглядів: 798

Минулого тижня  особистий   прийом громадян у Абрамівській сільській раді провела заступник голови Машівської районної ради Софія Кулак. Вирішення проблемних  питань життєдіяльності  та надання консультативної допомоги населенню – основне завдання таких виїзних заходів. 


   Із труднощами  та досягненнями очолюваної громади  Софію Олексіївну ознайомив сільський голова Леонід Морозов. За словами керівника , одним із найскладніших завдань нині  є заміна вікон у приміщенні місцевої школи, адже відремонтувати їх не можливо, тому і доводиться звертатися  з цим проханням до депутатів районної ради.
   А  ось проблема з ремонтом доріг та благоустроєм села частково вирішена завдяки спонсорам. Саме вони постійно підтримують абрамівців , долучаючись і до наведення порядку , і до різноманітних  святкувань , які місцеві жителі звикли відзначати однією дружною родиною. Як розповів  Леонід Леонідович,  24 вересня жителі сільської ради відзначали  День села : 
 -     Цього року і подарунки були чудовими , і концертна програма дуже сподобалась односельцям. Хочеться подякувати директору ТОВ «Приват-Агро-Альянс» Івану Сидоренку та директору Олександру Ярошенку ПСП «Нове життя» за суттєву допомогу в організації свята . Готуючись до урочистостей  , сільська рада взяла на себе зобов’язання відремонтувати дороги по вулицях Шевченка та Новій, завершити освітлення вулиць Гагаріна та Шевченка. Ці роботи були проведені за кошти сільського бюджету  саме у переддень свята. Не менш важливий подарунок для абрамівців зробив і начальник Машівського цеху «Полтавагазвидобування» Андрій Максименко. Дорога до кладовища була настільки розбитою та зруйнованою водою, - розповів сільський голова, - що відремонтувати її за власний кошт в нас не було жодної змоги, а нині маємо не лише відновлену , але  й викладену плитами дорогу. Також  наша  громада вдячна керівнику Машівського райавтодору Івану Порохні  за вирішення одного з найболючіших  питань -  ремонту  містка через річку Суха Лип’янка, що на в’їзді до Ново-Павлівки , який з’єднує село із райцентром. Дякуючи ініціативі Івана Митрофановича , винайдено фінансові можливості та необхідні будівельні матеріали на ці  значні за об’ємом роботи.
 Під час візиту до Абрамівки заступник голови районної ради Софія Кулак відвідала також заклади освіти , медицини  і  культури , поспілкувалася з працівниками установ та пообіцяла взяти під особистий контроль і надати підтримку у вирішенні найнагальніших проблем.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора