A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

36-а позачергова сесія Машівської районної ради

Дата: 07.12.2018 10:58
Кількість переглядів: 634

       Засідання 36-ої позачергової сесії районної ради відбулося у п’ятницю, 7 грудня 2018 року. Провела депутатське зібрання голова районної ради Катерина Ткаченко.

 Розпочинаючи засідання Катерина Володимирівна привітала колег із професійним святом – Днем місцевого самоврядування , яке в Україні відзначають саме цього дня. 

   На порядку денному пленарного засідання перебувало три питання, що стосувалися внесення змін діючих до районних програм та районного бюджету. Зокрема йшлося про внесення змін  до «Комплексної програми розвитку комунального некомерційного підприємства Машівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Машівської районної ради Полтавської області на 2018-2020», та затвердження  її в новій редакції, внесення змін до районної програми національно – патріотичного виховання дітей та молоді у Машівському районі на 2017-2020 роки,  про  внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.  Питання представили голова райдержадміністрації Юлія Середа, начальник фінансового управління райдержадміністрації Василь Хоменко, головний бухгалтер КНП «Машівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Худюк.  По кожному з порушених питань  ухвалено відповідні рішення.
    Також під час засідання присутніх було повідомлено про створення в районній раді депутатської фракції  політичної партії «Українське об'єднання патріотів — УКРОП», яку очолив депутат районної ради Владислав Петля.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора