A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Шановні жителі Машівського району! Дорогі наші воїни!

Дата: 14.02.2020 08:05
Кількість переглядів: 639

Картинки по запросу "картинка День вшанування учасників бойових дій на території інших держав"  Щороку 15 лютого ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та чергову річницю виведення військ з Республіки Афганістан.

 Сьогодні ми говоримо про це з особливим болем, адже в нашій державі ідуть воєнні дії, а Україна втрачає своїх захисників. Саме бойовий досвід воїнів — інтернаціоналістів став надзвичайно цінним для перших кроків оновлення Збройних Сил України — в перші, найтяжчі дні цієї війни.
Ми дійсно пишаємося тим, що поруч із нами люди, які є прикладом мужності, витримки, героїзму, взірцем служіння народу та державі.
Ми вдячні тим, хто виконував свій військовий обов’язок в Алжирі, Іраку, Югославії, інших країнах.
Переконані, що ваші високі моральні якості, активна громадянська позиція, професіоналізм й надалі служитимуть ствердженню миру і злагоди на благодатній українській землі.
Ми схиляємо в скорботі голови перед світлою пам’яттю воїнів, котрі віддали своє життя виконуючи свій солдатський обов’язок.
Низький уклін вам, наші миротворці. Хай затишок, добро і шана оточують вас скрізь! Наснаги вам, щастя, радості, успіхів у праці, міцного здоров’я, добробуту вашим родинам!
Честь і слава вам, шановні ветерани !


Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора