A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Голова районної ради Катерина Ткаченко відзвітувала про свою роботу перед жителями Кошманівської громади

Дата: 05.03.2020 08:51
Кількість переглядів: 534

   У середу, 4 березня голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко відвідала Кошманівську сільську раду. Метою її візиту став прийом громадян, який було заплановано відповідно до графіка виїзних прийомів керівництвом районної ради на 2020 рік.

 Однак, цього дня за збігом обставин у Кошманівці на Катерину Володимирівну чекала приємна місія – привітати студентів Університету третього віку із Міжнародним днем прав жінок та миру. Адже саме з такого приводу для літніх людей села організували святковий захід працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Машівського району. Запрошених привітали директор терцентру Надія Ігнатенко та голова Машівської райдержадміністрації Андрій Карацюпа,секретар Кошманівської сільської ради  Наталія Мандрика та голова місцевої ветеранської організації Галина Домніч, а завідувач сільської бібліотеки філії Антоніна Кравченко нагадала присутнім про відзначення в Україні традиційних Шевченківських свят та провела вікторину, присвячену Великому Кобзареві. У вітальному слові голова районної ради побажала літнім людям міцного здоров’я, добробуту, мирного неба та, скориставшись присутністю численної аудиторії, відзвітувала про свою роботу на посаді голови районної ради. Зокрема Катерина Володимирівна зупинилася на прогнозному обсязі доходів районного бюджету на 2020 рік та оцінці надходжень за 2019 - ий. Наголосила, що кошти, які виділялися для Кошманівки з перевиконання районного бюджету минулого року склали 1 млн277,6 тис. грн. Це - поточний ремонт спортзалу (180 тис. грн), виготовлення проєкту на опалення спортзалу (100 тис. грн), виготовлення документації для встановлення пожежної сигналізації (40 тис.грн), ремонт навчальної кімнати 1 класу (31 тис. грн. ) та ремонт ганків місцевого НВК (135 тис.грн). Кошти у вигляді субвенцій виділялися у сумі 842 тис. грн, а саме на створення генерального плану (166,6 тис. грн), підвіз мешканців (25 тис. грн), ремонт доріг (400 тис.грн). З коштів фонду депутата Полтавської облради Володимира Бобиля 250 тис. грн надійшло на облаштування спортивного майданчика та реконструкцію Алеї Слави. Цього року близько 1 млн грн з районного бюджету, 600 тис. грн з обласного бюджету та 200 тис. грн з благодійного фонду «Чиста криниця» має надійти на ремонт Кошманівського НВК в рамках відповідного обласного конкурсу проєктів зі співфінансуванням, участь в якому курувала заступник голови районної ради Софія Кулак.
  Потому учасники заходу мали змогу поспілкуватися з керівництвом району в неформальній обстановці та отримати відповіді на нагальні запитання, також переглянути невеличку концертну програму.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора