A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Привітаня голови районної ради

Дата: 22.08.2016 10:50
Кількість переглядів: 913

                               Дорогі земляки!

Щиро вітаємо вас із національним святом нашої державності  — 

Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

    Двадцять п’ять років тому здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй землі. Безумовно, роки незалежності стали випробуванням для всіх нас – на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Проте не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України спроможний поліпшити життя у своїй власній державі. Нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування – випробування на єдність та територіальну цілісність. Схід України став ареною бойових дій, гинуть люди.

Драматичні події останніх місяців підтвердили одвічну істину – народ сильний у час єднання. Перед реальною загрозою, яка виникла, маємо ще більше згуртуватися й убезпечити свій історичний вибір, захистити наше право вільно жити на своїй Богом даній землі!

Від усього серця бажаю вам мирного неба, благодаті, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Хай Бог укріпить нас у цій вірі і допоможе нам у розбудові держави – Україна! З великим святом! З Днем Незалежності! З днем народження Україно!

Слава нації!

Слава Україні!


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора