A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

У районному будинку культури відбувся тематичний урочистий захід

Дата: 17.02.2020 08:37
Кількість переглядів: 426

  Заступник голови районної ради Софія Кулак взяла участь в урочистих заходах до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

    14 лютого 2020 року, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31 – ої річниці виведення військ з Республіки Афганістан у районному будинку культури відбувся тематичний урочистий захід, у якому взяли участь депутат Полтавської обласної ради Іван Сидоренко, керівництво району, представники установ, підприємств, організацій селища, воїни – інтернаціоналісти. Зі сцени глядачів привітали голова райдержадміністрації Андрій Карацюпа, Машівський селищний голова Микола Кравченко, заступник голови районної ради Софія Кулак. Зокрема Софія Олексіївна у своєму виступі зазначила : « Сьогодні ми говоримо про цей день з особливим болем, адже в нашій державі відбуваються воєнні дії, а Україна втрачає своїх захисників. Ми вдячні тим, хто виконував свій військовий обов’язок в Алжирі, Іраку, Югославії, інших країнах. Ми дійсно пишаємося тим, що поруч із нами люди, які є прикладом мужності, витримки, героїзму, взірцем служіння народу та державі.» Зі словами подяки за виховання сина-героя звернулися промовці до матері загиблого воїна – афганця Івана Коробки, а також подарували Надії Григорівні квіти. 
    Історичні довідки та художні номери подарували присутнім працівники РБК Лариса Ніколенко, Олексій Лебідько та Олексій Дудник.
     Потому учасники зібрання поклали квіти до Пам’ятного знака воїнам – інтернаціона-лістам та Меморіальної дошки Івану Коробці. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора