A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Відбулося пленарне засідання 44-ої позачергової сесії Машівської районної ради

Дата: 20.12.2019 16:27
Кількість переглядів: 452

   20 грудня 2019 року під очільництвом голови ради Катерини Ткаченко відбулося пленарне засідання 44-ої  позачергової сесії Машівської районної ради.
    Участь в роботі засідання взяли представники райдержадміністрації та керівники її структурних підрозділів, працівники виконавчого апарату районної ради, ініціатори розгляду питань порядку денного.

    Під час сесії депутати затвердили Програму економічного і соціального розвитку Машівського району на 2019 рік, яку представила начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Наталія Жилін, Програми розвитку інформаційної сфери Машівського району на 2020-2021 роки, представлену І заступником голови РДА Віталієм Човновим, та нову редакцію Комплексної програми розвитку комунального некомерційного підприємства Машівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Машівської районної ради Полтавської області на 2018-2020 роки, що її на розгляд народних обранців представила економіст закладу Вікторія Чуб.
    За традицією, наприкінці фінансового року, заслухавши доповідь начальника управління фінансів райдержадміністрації Алли Кобець, та обговоривши проєкт на засіданнях постійних комісій, депутати затвердили головний фінансовий документ району на 2020 рік, а також внесли зміни до бюджету 2019.
    Окрім того під час пленарного засідання депутати опрацювали ряд важливих для життєдіяльності району питань. Серед іншого — звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, послів країн великої сімки в Україні, та інших міжнародних інституцій щодо загроз для місцевого самоврядування і демократії в цілому, які містяться в проєкті Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо до децентралізації влади)».

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора