A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Шановні жителі Машівщини!

Дата: 07.05.2018 17:23
Кількість переглядів: 643

                                                
 

   Ось і знову прийшов до нас світлий, теплий травень, що приніс із собою наші найулюбленіші  свята. Знову ми зібралися разом, щоб згадати  подвиг людей, які подарували світу перемогу над нацизмом.  
       

       Ці пам'ятні дати назавжди у серці кожного з нас. Червоніють тюльпани, білою піною весняного цвіту вкриті сади, ніби і  вся природа святкує сьогодні з нами.

    Ми – діти, онуки, правнуки солдатів Другої Світової війни низько вклоняємося їхній пам’яті  за подарований мир,  дякуємо тим ветеранам, які цього особливого дня знаходяться поруч. 
    Летить невблаганний час, все далі і далі грізні  фронтові шляхи колишніх воїнів, та незмінною залишається  любов і вдяність багатьох поколінь нашого народу. Саме ваш подвиг надихає нині, дорогі ветерани, наших сучасних героїв, тих, хто не вагаючись віддає своє життя за свободу і незалежність України на сході.  
    Минатимуть роки  і людство обов’язково засудить нападників  та складе шану захисникам. Про це свідчить історія, адже  хто прийде з мечем, від меча й загине.       
   Шановні земляки!  Вітаючи вас із Днем Перемоги, з Днем пам'яті та примирення, бажаю вам міцного  здоров’я,  добра і довголіття.
      Нехай у ваших домівках завжди панують радість, спокій і достаток!
      Нехай біля могил героїв ніколи не в’януть квіти від вдячних машівчан.
                   Зі святом ! Мирного, безхмарного неба,  усім нам!

 

Голова районної ради                 Катерина Ткаченко

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора