A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Спільне засідання постійних депутатських комісій

Дата: 18.12.2018 15:02
Кількість переглядів: 653

     У районній раді триває напружена робота з підготовки до завершальної сесії року, адже 22  грудня народні обранці Машівщини мають ухвалити ряд вагомих рішень, за якими район житиме далі.

 У вівторок, 18 грудня, голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко очолила спільне засідання постійних депутатських комісій. У зібранні взяли участь представники комісій  з питань  промислової політики, транспорту, будівництва, зв’язку, управління майном та аграрної політики, земельних відносин, екології та раціонального природокористування, з питань освіти, культури, соціального захисту, медицини, торгівлі, молодіжної політики та спорту, з питань  регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування та забезпечення законності і правопорядку.

    Серед запрошених на спільне засідання - перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Човновий, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Наталія Жилін, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Скриль, директор Комунального закладу «Машівський  районний трудовий архів» Олег Кравченко. Кожен із них представляв відповідні питання порядку денного. Це  затвердження Програми економічного і соціального розвитку
Машівського району на 2019 рік, районної Програми  з питань захисту прав дітей у Машівському  районі  на 2019-2021 роки, продовження дії Програми "Територіальна оборона" на 2019-2021  роки та внесення змін до неї, затвердження Програми сприяння функціонуванню Машівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на 2019-2021 роки,затвердження районної  Програми  підтримки та розвитку архівної справи Комунального закладу «Машівський  районний трудовий архів» на 2019-2021 роки та  внесення змін до Програми  висвітлення діяльності Машівської районної державної адміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та Машівської районної ради в засобах масової інформації на 2018-2020 роки.
Йшлося на засіданні і про передачу об'єктів комунальної власності в оренду, продовження договорів оренди нежитлових  приміщень, затвердження розпоряджень голови районної ради, затвердження технічної документації  з нормативно грошової оцінки земельних  ділянок, а також про план  роботи  районної ради на 2019 рік.
            Масове обговорення, уже традиційно, викликали проблеми спільного фінансування комунальних установ району коштом районного бюджету та ОТГ, охорони навколишнього середовища, виділення коштів на фінансування програми "Територіальна оборона".
      За рішеннями спільного засідання, всі питання порядку денного рекомендовано до винесення на розгляд наступної сесії районної ради.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора