A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Золотий ювілей – особлива віха у житті кожної людини

Дата: 27.06.2018 09:36
Кількість переглядів: 772

  28 червня ювілейний день народження відзначає голова Машівської районної ради Катерина Володимирівна Ткаченко. Золотий ювілей – особлива віха у житті кожної людини. Це час підбиття підсумків ,час розквіту особистості, час окреслення планів на майбутнє.

 Для Катерини Володимирівни полудень віку ознаменований надзвичайною цінністю – довірою людей, адже вона має почесну і водночас непросту місію – тримати в своїх руках долю Машівщини, очолювати депутатів районної ради. Відверта і принципова Катерина Володимирівна не раз обиралася земляками до складу депутатів, відстоювала інтереси ряськівців. Не за чутками знаючи про тяжке селянське буття, наш керівник  зі щирою повагою ставиться до простих людей, намагається знайти вихід із найскладніших ситуацій, аби  прийти на допомогу.
 Здавалося б жінці не завжди під силу така важка чоловіча ноша, відповідальність управлінця, ухвалення непопулярних рішень, та її енергії і завзяття вистачає на все. З ранку до пізнього вечора не замовкає мобільний – голова районної ради допомагає, планує, радить, критикує. Вона звикла не лише прямо називати адреси недопрацювань, а й пропонувати шляхи їх подолання,  надавати підтримку. А вдома на неї чекає велика родина, улюблені онучки, чимале господарство.  Катерина Володимирівна встигає всюди і лише по стомленій посмішці іноді можна здогадатися наскільки непросто жінці у владі. Та вона ніколи не скаржиться і своєю стійкістю завжди надихає інших.
    У це особливе свято бажаємо ювілярці  залишатися такою ж молодою і енергійною, привітною і щирою. Нехай Вам все вдається, дорога Катерино Володимирівно. З роси і води Вам на довгі щасливі роки! 
 

       

         У день цей теплий, гарний, літній
           Добра й здоров’я Вам бажаєм.
           Хай сонце радісне, привітне 
           Завжди теплом Вас зігріває !

           Хай звідусіль вітання різні 
           Летять мерщій у Вашу хату.
           Життя хай ллється , наче пісня,
           Яку Ви любите співати!

           Хай буде злагода в родині 
          Під небом чистим і високим.
          Хай щастя поруч  щохвилини
          Крокує з Вами довгі роки!

                                                                                   

             З повагою колектив виконавчого апарату Машівської районної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора