A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

На сесії райради депутати прийняли зміни до бюджету, затвердили зміни до програм та розглянули інші питання

Дата: 17.07.2019 15:30
Кількість переглядів: 571

  17 липня під головуванням Катерини Ткаченко відбулося засідання сорок першої сесії сьомого скликання, на яке прибув 21 депутат із 26. На початку зібрання голова райради привітала депутатів-ювілярів Романа Пікуля і Софію Кулак.

 Також народні обранці хвилиною мовчання вшанували пам’ять колеги Івана Скорика. А потім перейшли до розгляду питань порядку денного.
 На засіданні заступник голови районної територіальної виборчої комісії Тетяна Маляренко представила нового депутата із числа Аграрної партії. Тож до депутатського корпусу району замість Івана Скорика влилася Інна Смєхнова, яку голова районної ради Катерина Ткаченко привітала та вручила посвідчення депутата. Також на сесії відповідно затверджені й зміни щодо складу постійних комісій.
 Як завжди, найтриваліше депутати обговорювали зміни до районного бюджету, які представила на обговорення начальник фінансового управління Алла Кобець. Та врешті проголосували за розподіл більше 6 мільйонів гривень перевиконання, що попередньо було розглянуто на бюджетній комісії. До основного розподілу також додали й перерозподіл коштів для будівництва алеї Слави в Кошманівці, виділили гроші на ремонт доріг на території Кошманівської сільської ради; виплату допомоги на оздоровлення непедагогічним працівникам закладів освіти району та медичний огляд працівників освітніх закладів; генеральний план Сахнівщини, а також кошти на доплату заробітної платні працівникам районної ради у відповідності до постанови Кабміну та інше.
Також на сесії депутати затвердили районну програму фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Машівська центральна районна лікарня» в новій редакції. Внесли зміни до Комплексної програми розвитку комунального некомерційного підприємства Машівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги на 2018-2020 роки. Розглянули стан виконання районних комплексної програми соцзахисту осіб з особливими потребами, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції на 2013-2020 роки; програми соцзахисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2019 рік; програми розвитку цивільного захисту району на 2016-2020 роки; програми розвитку футболу в районі на 2018-2023 роки. А також встановили батьківську плату за навчання та затвердили контингент учнів на 2019-2020 навчальний рік в дитячій школі естетичного виховання.
 На закінчення підтримали звернення депутатів Гадяцької районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо отримання ліцензій на зберігання пального.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора