A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Координаційна рада

Дата: 25.07.2016 14:09
Кількість переглядів: 1118

 25 липня  відбулося засідання Координаційної ради  при голові Машівської  районної ради під головуванням К.В.Ткаченко. У заході взяли участь сільські та  селищний голови виконавчий апарат райради, представники райдержадміністрації та місцевого відділення поліції.

    На розгляд Координаційної ради було винесено  низку  важливих питань, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування. Зокрема обговорювалися проекти розвитку територіальних громад Полтавщини, стан законності та правопорушень у районі, проблемні питання співпраці інспекторів Машівського відділення поліції з сільськими радами. 
Із питаннями, що стосувалися роботи правоохоронних органів присутніх ознайомив т.в.о.начальника Машівського відділення поліції Карлівського ВП ГУ Національної поліції в Полтавській області  майор поліції  А .В.Пиляй.

    За інформацією керівника, станом на 21 липня 2016 року Машівським відділенням поліції  зареєстровано 1171 заяв  та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.
   Із вказаної кількості  зареєстрованих повідомлень не містять кримінального характеру  891 повідомлення, які було розглянуто згідно Закону України  «Про звернення громадян» та долучено до накопичувальної справи.
Також з початку року було внесено в Єдиний Реєстр Досудових Розслідувань  228 повідомлень  кримінального характеру ( включаючи також провадження які були передані за підслідністю), із зазначено кількості 94 відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких злочинів. 
Загальна характеристика правопорушень  в районі виглядає наступним чином : 
Скоєно крадіжок – 74, з яких оголошено про підозру 40; 21- закрито в порядку ст. 284 КПК України; з них 71 у відношенні приватної власності з яких  оголошено про підозру - 36 та 18 - закрито в порядку ст. 284 КПК України;
 Зареєстровано 3 факти крадіжки великої рогатої худоби, які залишаються не розкритими;
Вчинено розбоїв  – 1, по якому було оголошено про підозру.
Шахрайств зареєстровано – 5 , з яких оголошено про підозру 3, та 5 закрито в порядку ст. 284 КПК України.
Незаконних поводжень зі зброєю, бойовими припасами – 3 з яких по 3 оголошено про підозру, 2- закрито в порядку ст. 284 КПК України.
Незаконне заволодіння транспортним засобом – 1 , по якому  оголошено про підозру.
У сфері обігу наркотиків – 29, з яких  оголошено про підозру 12; 12 закрито в порядку ст. 284 КПК України,
  Відповідно кваліфікованих злочинів  ст. 317 організація або утримання місць для незаконного вживання (притон) – 1 випадок;
Ст.316 публічне вживання наркотиків, а  також ст. 310 (вирощування маку чи конопель) – 5 фактів, по яких проводяться експертизи та інше. На  закінчення виступу Анатолій Володимирович висловив сподівання на підтримку та активну співпрацю з представниками місцевих рад.

  Про роботу щодо створення проектів розвитку територіальних громад, які найближчим часом необхідно подати до обласної ради, аби взяти участь у конкурсах  їх  співфінансування з обласного бюджету, очільників місцевих рад ознайомила заступник голови районної ради, координатор із цих питань С.О.Кулак. Як зауважила Софія Олексіївна, на сьогодні це реальна можливість кожної сільської ради отримати додаткову фінансову допомогу для вирішення нагальних проблем. Нині із участю в  проектах вже визначилися у Машівці, Селещині, Дмитрівці, Коновалівці та Андріївці. Серед  усього це  впровадження енергозберігаючих технологій у закладах культури та реконструкція вуличного освітлення.
Підсумки засідання Координаційної ради підбила голова Машівської районної ради К.В.Ткаченко.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора