A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко взяла участь в урочистостях з нагоди вшанування воїнів – інтернаціоналістів

Дата: 16.02.2018 08:44
Кількість переглядів: 889

         Щороку 15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав. Цього дня урочисті заходи пройшли й у селищі Машівка. Під час мітингу, який відбувся біля пам»ятного знаку воїнам – афганцям , до присутніх звернулися голова Машівської  РДА Юлія Середа та  голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко,  селищний голова Микола Кравченко .

З вітальним словом на мітингу виступив і вручив числені нагороди своїм колегам голова Машівської районної громадської організації Української спілки ветеранів афганістану Віктор Куць. Депутат Полтавської обласної ради Іван Сидоренко привітав учасників зібрання  та вручив Почесну грамоту обласної ради волонтеру Володимиру Головашичу, який постійно підтримує наших військових у зоні АТО. До речі, зараз,у  непростий  для країни час, воїни-афганці проявляють героїзм і мужність на Сході, де воювали та воюють близько 12 тисяч їхніх побратимів. І хоча наймасштабнішою  серед локальних війн та збройних конфліктів, у яких брали участь українські військові,  була саме  війна в Афганістані,  цього дня згадують також і тих, хто воювали у В’єтнамі, Сирії, Анголі, Угорщині, Єгипті,  брали участь у війнах на території колишньої Югославії,  Придністров’я, Абхазії та ін.  Під час урочистостей до учасників мітингу  звернувся також заступник  військового комісара Машівського РВК Сергій Кононенко,який вручив нагороду учаснику АТО в Донецькій та Луганській областях  Віталію Лозівському. Відбулося  і традиційне покладання вінків та квітів  до пам»ятного знаку  і  фото на згадку.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора