A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Команда нашого району

Дата: 13.09.2016 08:26
Кількість переглядів: 877

Твердження про те, що здоровий спосіб життя приносить людині величезну користь давно не викликає жодних сумнівів. А заняття спортом дарують заряд бадьорості, позитивні емоції та загартовують характер.

 

 

 

 

Чимало уваги нині приділяють активному відпочинку як в державі, так і в нашій області.На Полтавщині кілька разів на рік, уже традиційно, проходять спартакіади  серед сільських голів, голів районних рад, їх заступників та працівників.

Змагання, що відбулися минулого тижня на веслувальній базі села Климівка Полтавського району, у обласній організації ФСТ «Колос» присвятили професійному святу – Дню фізичної культури та спорту, який щороку  відзначається у другу неділю вересня. Команда  нашого району, у складі селищного та сільських голів Миколи Кравченка, Сергія Панкрат’єва, Миколи Коляндри, Сергія Сидоренка, Валентини Захарченко, а також  спеціаліста районної ради Сергія Фастівця гідно представила Машівщину на обласній спартакіаді. Наші спортсмени взяли участь у змаганнях з  перетягування канату, пляжного волейболу, шашок та гирьового спорту. Щодо останнього, то саме у силових вправах кинула виклик чоловікам очільниця Коновалівської громади Валентина Захарченко. Завдяки своїй наполегливості та фізичній підготовці жінка впевнено посіла перше місце на спартакіаді. Переможниця отримала грамоту та нагороди. Тож лишається привітати Валентину Георгіївну зі спортивним досягненням, побажати міцного здоров’я, енергії та  натхнення!

Підсумкова таблиця

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора