A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Урочисті проводи призовників

Дата: 23.10.2017 18:22
Кількість переглядів: 874

    23.10.2016р., о 08-30 год. у приміщені Машівської РДА відбулися урочисті проводи  призовників на строкову службу до Збройних Сил України.

        Участь в урочистостях взяла  голова райдержадміністрації Юлія Середа, голова районної ради Катерина Ткаченко, військовий комісар Машівського РВК майор Сісецький Є.О., військовослужбовці та спеціалісти Машівського РВК, які виступили з напутніми словами, щирими побажаннями призовникам та їхніми батьками.

Від імені особового складу Машівського РВК до призовників звернувся військовий комісар Машівського РВК та зазначив, що боронити свою державу, непохитно стояти на варті її незалежності та територіальної цілісності завжди було і завжди буде святим та почесним обов’язком кожного громадянина України. Він побажав юнакам міцного здоров’я, мудрості та мужності, успіхів в оволодінні військовими спеціальностями з честю виконати свій конституційний обов’язок та вручив для призовників військові квитки.

А голова райдержадміністрації Юлія Середа, від всієї громади подякувала батькам, за те що виховала справжніх чоловіків та патріотів нашої держави. Призовникам було  вручено пам’ятні подарунки.

 
Провідний спеціаліст командування
Машівського РВК    Ж.А.Бережна



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора