A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

27-ма позачергова сесія Машівської районної ради

Дата: 17.01.2018 11:54
Кількість переглядів: 803

    27-ма позачергова сесія Машівської районної ради відбулася у вівторок,16 січня. Засідання провела голова  районної ради Катерина Ткаченко. Мета зібрання – внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, уточнивши показники на виділені субвенції і дотації які з державного та обласного бюджетів, так і з бюджетів Машівської та Михайлівської об'єднаних  територіальних  громад.

   Адже на час ухвалення депутатами головного кошторису району, у грудні минулого року, обсяг виділених коштів для фінансування бюджетних установ ще не був визначеним. 
    Проект внесених змін учасникам засідання представив начальник фінансового управління РДА Василь Хоменко. Зокрема йшлося про фінансування закладів освіти, охорони здоров'я, надання пільг  та субсидій, виплати сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям , виплати допомоги на дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, відшкодування вартості лікарських засобів, придбання путівок для оздоровлення учасників АТО, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, школярів тощо.

   Окремо зупинився Василь Петрович на коштах, що надійдуть до районного бюджету із новоствореного ОТГ. Так, Михайлівською громадою виділено субвенцію на загальну суму 14млн 532 тис. гривень, а Машівською -  24 млн 991 тис. гривень. Кошти направлено  на часткове фінансування трудового архіву, підвезення учнів та програму «Шкільний автобус», утримання  ЦПМСД, райлікарні, освітніх закладів, закладів культури та соцзахисту, фінансову підтримку районної газети «Промінь».
 Всього доходи та видатки районного бюджету - 2018, з урахуванням трансфертів із державного та місцевих бюджетів, становлять 216,1 млн. гривень. Минулого року ця сума становила 237,6 млн. 
Окрім того, депутати обговорили кілька питань діяльності районної ради та ведення контролю за використанням коштів, що виділяються на проведення ремонтів у бюджетних установах району .
По всіх питаннях порядку денного  ухвалено відповідні рішення .

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора