A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Спільне засідання постійних комісій

Дата: 20.02.2017 14:30
Кількість переглядів: 819

  В ході підготовки до 17 сесії районної ради, яка має відбутися 22 лютого, в районній раді пройшли засідання постійних депутатських комісій.


 Так, 20 лютого, під головуванням заступника голови Машівської районної ради Софії Кулак відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та податків ; з питань освіти, культури, соціального захисту, медицини, торгівлі, молодіжної політики та спорту; з питань промислової політики, транспорту, будівництва, зв’язку, управління майном та аграрної політики, земельних відносин, екології та раціонального природокористування; з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування та забезпечення законності й правопорядку.
На засіданні обговорено більшість питань, які вносяться на розгляд сімнадцятої сесії.
Зокрема, розглянуто питання бюджету, затвердження та внесення змін до кількох районних програм, вступ Машівської районної ради до Української асоціації районних та обласних рад, продовження терміну дії трудових контрактів тощо.
Однією із перших депутати приділили увагу Програмі соціально-економічного розвитку Машівського району на 2017 рік, яку презентувала начальник управління економічного розвитку та торгівлі РДА Наталія Жилін. З низкою районних програм, що стосуються соціального захисту населення, присутніх ознайомила начальник УСЗН РДА Ірина Фисуненко.Під час внесення рекомендацій до цих програм,серед іншого, обговорювалося надання підтримки громадянам постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасникам АТО та їх сім’ям, тяжкохворим жителям Машівщини. Про внесення змін до програм «Територіальна оборона» та цивільного захисту населення йшлося у виступі перший заступника голови РДА Віталія Човнового, а про виділення коштів для підтримки закладів культури та прийняття рішень щодо їх організаційної діяльності, учасники засідання почули від начальника сектору культури РДА Лариси Ніколенко. Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Євген Сергієнко інформував депутатів про освітні програми, як-от такі, що стосувалися патріотичного виховання школярів, роботи з обдарованою молоддю та інші. Проте найдискусійнішим, як і завжди, стало питання внесення змін до районного бюджету на 2017 рік. Його проект народним обранцям району представив начальник фінансового управління РДА Василь Хоменко. Маючи на меті надати фінансову  допомогу  основним галузям Машівщини, учасники зібрання розподілили понад 9 млн грн., однак остаточне рішення буде прийнято на засіданні сесії. Також депутати розглянули листи, які надійшли на розгляд комісій.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора