A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

День визволення Машівщини та День селища

Дата: 22.09.2017 17:06
Кількість переглядів: 991

     День визволення Машівщини від німецьких загарбників та День селища в районному центрі відзначали минулої п’ятниці. Погожої осінньої днини святкування розпочалося проведенням мітингу-реквієму біля Меморіалу Солдатської Слави.

     Далі на машівчан та гостей селища чекали гучні та веселі розваги для дорослих та дітей у центральному парку.Серед святкових заходів – самодіяльна концертна програма, традиційна солдатська каша, безкоштовні солодощі  для наймолодших та розіграш лотереї.
    Участь у святкуванні  взяв депутат Полтавської обласної ради Іван Сидоренко, очільник місцевої громади Микола Кравченко, голови районної ради та райдержадміністрації Катерина Ткаченко та Юлія Середа .

   У своєму привітанні Катерина Володимирівна зазначила:  «74 роки над нами мирне небо. На жаль, тривалий час ми сприймали це, як належне. І лише  з початком бойових дій на сході України, в зоні АТО, нам довелося переосмислити ті далекі події.Це гіркий урок. Однак, саме він дозволив зрозуміти наскільки важливий мир для кожної людини, відчути безмежну вдячність до воїнів Другої світової, захоплюватися подвигом наших нинішніх захисників».
   Фінансову підтримку у проведенні Дня селища надала мережа супермаркетів «Маркетопт», товариство «Приват-Агро-Альянс» та сільськогосподарське підприємство «ЛОС».
  Беручи участь у святкових заходах, було надзвичайно приємно спостерігати як  спільна радість знову перетворила машівчан на одну велику родину, пов'зану щирою любов'ю до свого рідного краю. 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора