A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Новини Машівської районної ради

У Машівській районній раді відбувся семінар

      21 березня 2019 року  у Машівській   районній раді відбувся семінар на тему  «Діяльність депутата місцевої ради в умовах реформування органів місцевого самоврядування», який організувала та провела Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування.

10:11 22.03.2019

"Інноваційний підхід в проектній діяльності ОМС" Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону

  Нещодавно голова районної ради Катерина Ткаченко взяла участь у дводенному навчальному  візиті для  представників органів місцевого самоврядування  Полтавської та Луганської областей на тему "Інноваційний підхід в проектній діяльності ОТГ", проведеного Полтавським та Кіровоградським центрами розвитку місцевого самоврядування, що створені за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.

11:15 18.03.2019

Відбувся обласний конкурс  виконавців на музичних інструментах  «Юний віртуоз Полтавщини

   16 березня в  Полтавському музичному у училищі ім. М.В.Лисенка, в якому навчаються майбутні музиканти, відбувся обласний конкурс  виконавців на музичних інструментах  «Юний віртуоз Полтавщини» серед учнів мистецьких шкіл.

08:49 18.03.2019

Машівське бюро правової допомоги

  У Машівці працювала мобільна група з питань впровадження ініціатив та проектів, які започатковує Уряд та Мін’юст           

16:38 13.03.2019

У районі відзначили 100-річчя з дня заснування перших органів державної реєстрації актів цивільного стану

   На урочистості з цієї нагоди до зали засідань районної ради запросили тих, хто був причетним до цієї справи у різні часи чи залишається й нині. Хтось із них працював ще в «рагсах», «загсах», сільських радах, хтось нині трудиться в ДРАЦС або виконує ці обов’язки в уже створених об’єднаних громадах…

15:54 27.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора