A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Інформація про конкурс

Дата: 03.11.2016 14:29
Кількість переглядів: 849

   У зв’язку підготовкою до 25-ї річниці Збройних Сил України, Головне управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України оголошує ювілейний конкурс на кращі твори з таких жанрів: проза, поезія,пісня, художня фотографія, гумор та інші прояви творчості військовослужбовців.

Кращі з робіт будуть публікуватися у Бойовому бюлетені Головного управління МПЗ ЗС України «Народжені вільними», а також у друкованих виданнях військових з’єднань і частин.Конкурс триватиме:


І етап до 6 грудня 2016 року;
ІІ етап (заключний) до Дня захисника України (14 жовтня 2017 року).


Переможці у зазначених номінаціях будуть визначені конкурсною комісією та заохочені, а також відповідно до Положення “Про премію імені Богдана Хмельницького за краще висвітлення військової тематики у творах літератури та мистецтва” затвердженого наказом Міністерства оборони України від 18.05.2015 № 217 будуть номіновані на здобуття грошової премії в розмірі десять тисяч гривень.Перевага надаватиметься тим авторам, котрі у своїх творах найкраще висвітлять ратні будні військовослужбовців, їх участь у збройному захисті України від російсько-терористичних військ.Роботи подавати до Машівського районного військового комісаріату за адресою: 39400 вул. Незалежності, буд. 116-а, смт. Машівка, Полтавська область.


Військовий комісар
Машівського районного військового комісаріату
майор Є.О. СІСЕЦЬКИЙ

2.11.2016   №1302

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора