A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Знай наших !

Дата: 12.05.2016 11:05
Кількість переглядів: 855

        З метою пропаганди здорового способу життя  та впровадження активного відпочинку у повсякденний побут депутатів Управління у справах сім'ї , молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації ,за доброю традицією , щороку проводить спартакіаду серед депутатів усіх рівнів .

      Рік , що триває , теж не став винятком для народних обранців Полтавщини : у квітні – травні відбулися змагання команд , які представляли більшість районів області , а присвятили їх цього разу Дню Європи в Україні .Серед обраних видів спорту – міні-футбол, волейбол, настільний теніс , шашки та шахи.

       Команда нашого району , у складі 15 осіб , теж гідно представила свою малу Батьківщину на обласному рівні .Особливо успішно проявили  свою майстерність футболісти, зігравши більш вдало за багатьох  своїх колег, та поступившись лише у фінальному поєдинку , що відбувся 11 травня, суперникам із Гадяча. Саме ця поразка  команди і не дозволила їй посісти І місце. Однак, все ж  вона перебуває серед призерів , адже  розташувалася на  другій сходинці  в області з міні-футболу .

      Неабияку стійкість та згуртованість продемонстрували і решта учасників змагань, постійно додаючи до нашої спортивної скарбнички такі необхідні бали. Тож винагорода не забарилася – віднині представники депутатського корпусу Машівщини володарі ІІІ місця серед команд-учасниць спартакіади.

     Вітаючи наших спортсменів із заслуженими здобутками ,висловлюємо щиру подяку усім учасникам змагань, які постійно знаходять можливість для  участі у обласній  спартакіаді та  вміють запалити своїх колег тим вогником азарту , який і допоміг їм  вибороти призові місця !

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора