A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Зустріч заступника голови обласної ради Анатолія Ханко

Дата: 02.03.2016 14:21
Кількість переглядів: 746

      У середу, 2 березня, в приміщенні Машівської районної ради особистий прийом громадян провів заступник голови обласної ради Анатолій Ханко. На прийомі були присутні голова районної ради Катерина Ткаченко, заступник голови райради Софія Кулак, сільські голови та секретарі сільських рад, представники райвійськкомату та засобів масової інформації.

    Під час зустрічі було піднято та обговорено ряд актуальних проблем, що стосуються життєдіяльності району. Зокрема, очільників громад цікавило питання, як здійснювати  передані на місця делеговані повноваження, які наразі не підкріплені фінансово; як вирішити проблему транспортного сполучення між селами району та райцентром. Цікавилися сільські голови і як правильно оформити документацію, що стосується участі в різного виду проектах, що співвінаснуються з обласних та інших програм. Також присутніх цікавило питання як придбати техніку для комунгоспу, здійснити ремонт доріг на селі, вирішити питання водогону. Турбувало сільських голів і питання закриття на селах поштових відділень.

На всі питання Анатолій Миколайович дав ґрунтовні відповіді та зауважив, що наразі село потрібно підтримувати та відроджувати. Адже, як зазначив: «Якщо ми зараз не підтримаємо село — буде біда…». 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора