A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Семінар у м.Карлівка . 

Дата: 20.08.2018 09:16
Кількість переглядів: 665

   Минулого тижня голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко взяла участь у кущовому семінарі на тему: «Актуальні питання розвитку правової спроможності територіальних громад на Полтавщині», який відбувся у м.Карлівка . 


   Захід зініційовано  Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області. Семінар зібрав  сільських, селищних голів, депутатів місцевих рад, посадових осіб органів місцевого самоврядування, державних службовців  Карлівського, Машівського  та Чутівського районів.
Посилити правову спроможність територіальних громад мали на меті  представники  системи безоплатної правової допомоги області, Полтавської обласної ради, Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування, Полтавського обласного центру зайнятості,  Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, Головного управління Пенсійного фонду України у Полтавській області, Департаменту  охорони здоров'я   Полтавської  облдержадміністрації,  Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, які взяли участь у підготовці та проведенні семінару.
 Завдяки організаторам присутні дізналися про реалізацію програми «Бюджет участі», актуальні питання реформування медичної галузі та  пенсійну реформу в Україні. Йшлося під час зібрання і про протидію рейдерству в сфері сільського господарства,  діяльність органів влади та місцевого самоврядування щодо запобігання безробіттю  в сільській місцевості, гарантії, які мають громадяни щодо  захисту  своїх прав  тощо.
Також учасники семінару отримали, підготовлені фахівцями системи безоплатної правової допомоги, буклети на тему «Захист прав дітей».
 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора