A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Полтавська обласна рада  постійно приділяє увагу розвитку спортивної галузі.

Дата: 12.05.2017 17:09
Кількість переглядів: 792

  Невід’ємною частиною традиційних заходів, які щороку відбуваються на теренах Полтавщини, є організація та проведення   Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад.

Тож і цьогоріч, у рамках спартакіади, 11 травня в обласному центрі пройшли відбіркові змагання ІІІ підгрупи з волейболу та міні-футболу. Представники Полтавської міської ради, Полтавської районної ради, Решетилівського, Чутівського, Котелевського, Карлівського та Машівського районів вступили в боротьбу за участь у фінальному протиборстві. І хоча наші волейболісти не змогли досягти значних результатів, їхня активна гра додала наснаги учасникам команди з міні-футболу. Саме у двобої з решетилівськими суперниками вони вибороли І місце та вийшли у фінал, що відбудеться 17 травня.

       За спортивну перемогу району  змагалися  представники машівського самоврядування : голова райради Катерина Ткаченко, депутати районної ради Валерій Остах, Анатолій П»ятенко, Олег Мазка, Юрій Шевченко, Руслан Рудяга ,сільські голови Сергій Сидоренко, Микола Коляндра та Сергій Панкратєв , депутати селищної та сільських рад Олександр Ткаченко, Леонід Харчук, Богдан Коренівський та секретар селищної ради Олександр Соколов, а за організаційну підтримку відповідав  голова районної організації ФСТ «Колос» Руслан Ряднина.

    Тож вітаємо команду земляків зі спортивними здобутками, бажаємо натхнення та нових перемог!

      



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора