A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Пленарне засідання

Дата: 22.02.2017 16:51
Кількість переглядів: 831

22 лютого 2017 року відбулося пленарне засідання чергової сімнадцятої сесії районної ради сьомого скликання. Вела сесію заступник голови районної ради Софія Кулак.

На засідання були запрошені депутати районної і обласної рад, селищний і сільські голови, керівники відділів райдержадміністрації, відповідальні за підготовку питань, що внесені на розгляд сесії, представники засобів масової інформації.
Першим питанням присутні заслухали звіт голови райдержадміністрації про соціально-економічний розвиток району. Юлія Середа детально розповіла про роботу відділів райдержадміністрації, роботу, проведену у сфері освіти, медицини, культури за звітний період.
Також присутнім звітувався начальник Машівського ВП Карлівського ВП ГУ Національної поліції в Полтавській області щодо криміногенної обстановки в районі та заходів, які приймаються органами поліції. Звіт супроводжувався відео презентацією зі статистичними даними, що були виведені на екран. Також продемонстровано роботу камер спостереження, які встановлені відділенням поліції.
Було затверджено ряд районних програм, що стосуються усіх галузей та внесено зміни до деяких із них. Першою депутати заслухали «Програму соціально-економічного розвитку району на 2017 рік», яку представила присутнім начальник відділу економічного розвитку РДА Наталія Жилін. Всі програми попередньо розглядалися на спільному засіданні постійних депутатських комісій районної ради.
Найбурхливіше обговорення викликало питання змін до районного бюджету на 2017 рік. Після тривалої дискусії було розподілено 9727,455 тис. грн. на галузі освіти – 2098, 009 тис. грн., культури 1656, 446 тис грн., медицини. Виділені кошти під районні програми. Також виділені кошти на потреби сільських рад.
На завершення пленарного засідання було прийнято рішення «Про вступ Машівської районної ради до Всеукраїнської Асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», «Про продовження трудових контрактів» та «Про збільшення штатних одиниць в закладах культури».

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора