A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Сьогодні ми схиляємо голови перед вічною пам'яттю воїнів – інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2016 10:21
Кількість переглядів: 918

Сьогодні ми схиляємо голови перед вічною пам'яттю воїнів – інтернаціоналістів ,        які не повернулися живими на рідну землю.

 

       15 лютого у селищі Машівка відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який провів  очільник місцевої громади Микола Кравченко.

    Зі словами щирої вдячності до воїнів – інтернаціоналістів звернувся заступник голови райдержадміністрації  Роман Живодьор, зазначивши , що вони  були  і залишаються для нас  прикладом мужності , героїзму та вірності військовому обов’язку.

      З пам’ятною датою  наших   земляків  привітали   Машівський райвійськком  Євген Сісецький, учасник бойових дій  у республіці Ірак та на сході України Віктор  Хафізов  , а також  голова  Машівської  районної організації  воїнів – афганців Віктор Куць , який вручив  грамоти та нагороди.

        З теплотою  згадали під час зібрання і  загиблих  жителів нашого району Івана Коробку та Віктора Крису, чиї молоді життя  обірвало чорне горнило  афганської війни.

    Хвилиною мовчання  та покладанням квітів до пам’ятного знаку  воїнам – афганцям машівчани вшанували пам'ять  загиблих  , які не повернулися на  рідну землю.

  В мітингу взяли участь учні  місцевої  школи та громадськість райцентру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 лютого 2016 р.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора