A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Пленарне засідання 4-ої позачергової сесії районної ради сьомого скликання

Дата: 24.12.2015 18:20
Кількість переглядів: 854

24 грудня голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко провела пленарне засідання четвертої позачергової сесії районної ради сьомого скликання. У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Юлія Середа, заступник голови районної ради Софія Кулак, депутати районної ради, сільські голови, представники ЗМІ. Питання порядку денного попередньо були розглянуті на спільному засіданні Координаційної ради при голові районної ради та постійних депутатських комісій районної ради. Зауваження та пропозиції депутатів було враховано.

По питаннях, що стосуються районного бюджету на 2016 рік, про внесення змін до загального та спеціального фондів районного бюджету на 2015 рік  виступив начальник фінансового управління районної державної адміністрації Василь Хоменко. Вперше районний бюджет приймається без прийняття Державного та обласного бюджетів. В основу формування розрахункових показників доходів, видатків та міжбюджетних трансфертів проекту районного бюджету на 2016 рік покладено проект Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік». 

Депутати прийняли Програму підтримки та розвитку архівної справи Комунального підприємства «Машівський трудовий архів» на 2016-2018 роки, Програму підтримки діяльності Машівської районної організації ветеранів, план роботи Машівської районної ради. 

До присутніх звернувся голова депутатської Фракції партії «Батьківщина» та ознайомив із зверненням до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної ради України щодо розгляду та внесення змін до Податкового кодексу України та Бюджетного кодексу України, закликав депутатів до прийняття відповідного рішення, про що було проголосовано одноголосно.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора