A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Офіційна робоча поїздка

Дата: 08.04.2017 12:50
Кількість переглядів: 994

    У п’ятницю, 7 квітня, на Машівщині побував голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. Олександр Юрійович провів у районній раді особистий прийом громадян, на який  звернулося близько п’ятнадцяти  жителів району. Питання, що порушували машівчани, стосувалися допомоги на лікування тяжко хворих,  вирубування лісосмуг та неналежного стану доріг, отримання коштів за земельний пай, введення абонплати за газ, придбання житла учаснику АТО та інваліду.

    Також до Олександра Біленького звернулася депутат районної ради Софія Хланюк із приводу скорочення ліжко-місць у терапевтичному відділенні ЦРЛ, оплати за електроенергію та добровільного об’єднання громад. А учасник АТО Сергій Сліченко завітав на прийом, щоб подякувати голові райдержадміністрації Юлії Середі та голові ради товаровиробників району Олександру Паржину за укомплектування трьох швидких допомог у зоні АТО необхідними медикаментами та запасними частинами. 
      По закінченню прийому Олександр Юрійович відвідав школу у Машівці,  будинок культури та школу у Михайлівці, Дмитрівський навчальний заклад, Сахнівщинський будинок культури, навчально-виховний комплекс та ФАП, Базилівщинську сільську раду, Новотагамлицький клуб. Побував голова облради і біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Крім того Олександр Юрійович  оглянув  місце незаконного добування конденсату, що поблизу УПГГК, приділив увагу  ремонтним роботам, що проводяться на Селещинському мосту.       
 Разом із Олександром Біленьким у об’їзді взяли участь депутати обласної ради Іван Сидоренко та Володимир Бобиль, голова районної ради Катерина Ткаченко та перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Човновий.

     Свій візит на Машівщину  голова обласної ради охарактеризував так: «Це офіційна робоча поїздка,  за графіком. Мені дуже важливо побачити проблематику того чи іншого району на власні очі. Важливо, щоб у таких поїздках брали участь і депутати обласної ради. Адже обласна рада — це єдиний організм і я відстоюю інтереси кожного депутата. Ми разом обговорюємо проблеми того чи іншого регіону і разом приймаємо відповідні рішення. Додам, що це моя перша поїздка до вашого району...». 
У ході ознайомлення з районом, Олександр Юрійович відзначив високий рівень впровадження в закладах освіти та культури енергоощадних технологій  та акцентував увагу на необхідності активніше долучатися до участі в обласних проектах.

 

   Перші результати - і нові завдання-Майданчик зі штучним покриттям  на подвір'ї Машівської загальноосвітньої школи - зайве підтвердження популярності спорту у області.

 

 

 

 

   Земельну проблему мешканців Базилівщини зрушили з мертвої точки -     Мешканці села Базилівщина Машівського району стурбовані одразу двома проблемами з одним джерелом - ГПУ "Полтавагазвидобування". Підприємство є правонаступником агропідприємства, яке було місцем роботи для жителів одразу трьох сіл - Базелівщина, Селещина, Кошманівка. Тепер у ГПУ "Полтавагазвидобування" заявили про ліквідацію "неліквідного" агропідприємства.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора