A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Голова районної ради  відвідала маленького Владиславчика, що мешкає у Селещині

Дата: 03.04.2018 16:39
Кількість переглядів: 789

         Напередодні Великодня, найбільшого християнського свята, за давньою традицією прийнято допомагати ближнім, які цього потребують. Отож,  невеличку благодійну  акцію вирішила здійснити і керівник Машівської районної ради Катерина Ткаченко.

    3 квітня Катерина Володимирівна  відвідала маленького Владиславчика із родини Шевченків, що мешкає у Селещині. Складна вада слуху не дозволяла маляті почути голос найрідніших людей та могла стати перепоною для навчання у звичайній школі.

    Лікарі радили терміново придбати спеціальні пристрої  для вушок, проте їхня ціна засмутила родину – 97 тисяч гривень – сума чималенька. Тоді на сімейному зібранні було вирішено звертатися за допомогою до місцевої влади. Так на одній із минулорічних сесій  про біду маленького хлопчика дізналися депутати районної ради,  і відразу ж ухвалили рішення про виділення потрібних коштів.
       Сьогодні малюк  проходить адаптацію до роботи слухових пристроїв і, за словами мами, вже вміє говорити декілька слів, чує ,коли до нього звертаються, танцює під улюблені мелодії, відвідує садочок. Під час візиту Катерина Володимирівна поцікавилася здоров'ям хлопчика, привітала родину із прийдешніми святами і подарувала Владику смаколики та  чудову жовту автівку на дистанційному  керуванні. Як справжній майбутній водій, малюк відразу захопився  іграшкою, тож набір солодощів та фруктів так і лишився на столику чекати свого часу. «Завжди приємно спостерігати як добра справа дає свої результати, - говорить очільниця районної ради, - адже, якщо ми разом  допомогли хоча б одній людині, то значить не даремно живемо на цій землі…»  

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора