A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Бюджет участі Полтавської області

Дата: 16.02.2018 11:00
Кількість переглядів: 949

    Делегація машівців  на чолі з головою районної ради Катериною Ткаченко взяла участь у  Першому регіональному Форумі «Бюджет участі Полтавської області: здобутки та нові виклики», що відбувся в обласному центрі 15 лютого. У рамках заходу, пройшло урочисте підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво між Полтавською обласною радою та Фондом Східна Європа.  


    На засіданні голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький презентував результати «Бюджету участі» Полтавської області 2017 року, нагородив переможців і учасників проекту пам’ятними подарунками та сертифікатами. І хоча серед наших земляків переможців не  було, всі учасники форуму отримали можливість поспілкуватися  з такими ж ентузіастами з інших районів  та отримати поради зі  створення  проектів «Бюджету участі» від фахівців .А це значний поштовх  аби продовжити розпочату справу, адже, за словами Олександра Біленького, для реалізації проектів-переможців у 2018 році з обласного бюджету планується  виділити 2 мільйони гривень. 
    У цьому проекті 2017 року Машівщину представляли  Наталія Замкова, Юлія Крикля, Олександр Замковий,Ніна Новохатько та Геннадій Маляренко. Кожен учасник минулої осені пропонував на розгляд жителів Полтавщини свої ідеї розвитку  місцевих громад, як –от придбання велопарковок, створення пляжної зони відпочинку тощо. Відбір проводився за допомогою паперового та електронного  голосування. Загалом жителі області подали близько двохсот таких проектів,з яких виграли 42 . 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора