A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська районна рада

Допомога Авдіївці

Дата: 06.02.2017 10:44
Кількість переглядів: 914

       Громада Ряського першою відгукнулася на заклик про допомогу.      
Місто Авдіїївка, розташоване у зоні військового конфлікту на сході, вже не один день перебуває під пильною увагою всієї країни. Про надзвичайно складну ситуацію у яку потрапили його жителі, щодня повідомляють теле - та радіоновини. Там, під постійними обстрілами, без тепла, світла й води лишилися ті, хто не захотів, чи просто не зміг залишити рідні домівки.

        Минулого тижня рятувати авдіївців взялися і на Полтавщині – обласна рада надіслала в кожен район листи - звернення із закликом про допомогу постраждалим, адже мирне населення потребує харчові продукти, теплого одягу, засобів гігієни. Першою у нашому районі на прохання про поміч відгукнулася громада Ряського. Очолила цю роботу голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко, Ряськівський сільський голова Микола Загородній та педагог - організатор місцевого НВК Олена Черевко оголосили серед земляків терміновий збір гуманітарки, а із транспортом для перевезення речей та продуктів допоміг представник компанії «Фармко», депутат районної ради Анатолій П”ятенко. Отож, як говорять, з миру по нитці…
   Не залишилися осторонь цього і жителі Сахнівщини та Кустолового – Суходілки, які доставили зібране земляками, наступного дня. Долучилися до акції також  працівники районної ради.
На разі збір допомоги продовжується.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора